微信扫码添加 扫一扫
智能选校
填写表单
所属省份
您目前学历
您想提升的学历
学历提升的目的
您的联系方式
验证码
{{ countDown ? `剩余秒` : "获取验证码" }}
所属省份
您目前学历
您想提升的学历
学历提升的目的
选校结果
您的智能选校计算结果
{{ eduComputeData.category }}
担心服务不靠谱、价格混乱?
领本地提升学历指导
热门推荐
热门院校 {{ schoolText }}
热门专业 {{ majorText }}
报考费用 {{ number }}
学历规划不走弯路 院校专业智能推荐
正规学历快速拿证
*稍后会有学历规划师致电为您规划院校专业
热门推荐
拿证时间
{{ eduComputeData.cardTime?eduComputeData.cardTime:'无结果' }}
推荐院校
{{ schoolList.length ? schoolList.join("/") : "无结果" }}
推荐专业
{{ majorList.length ? majorList.join("/") : "无结果" }}
学历规划不走弯路 院校专业智能推荐
正规学历快速拿证
*稍后会有学历规划师致电为您规划院校专业
查看结果
在线咨询
扫码即可添加微信
免费领取本地报考指南
从报名到拿证,一站式搞定,无隐藏收费。
平台保障
号码已加密
隐私安全保障
  • 机构中心
    机构入驻
    机构登录
  • 创作者中心
  • 个人中心
  • 头像
头像
您所在的位置: 首页 / 远程 /

教辅资料

网络教育统考《大学英语B》统考试题

摘要 以下为英语B模拟试题(模拟试题非统考题库、非统考题库、非统考题库);可熟悉一下考试中的试题组成以及分数分布情况。

网络教育统考《大学英语B》统考试题必过题库-2021年12月最新题库。

大学英语B统考题库,内含翻译版(全中文翻译,不用怕看不懂,复习更加轻松)、含无翻译版(无翻译版可用于大家对自己复习程度的掌握和了解)、含微缩小抄(已经覆盖绝大部分考试所考试题 ,为备用,能否使用需要看考中环境)、含考前复习视频说明(详细说明考试形式,怎么复习,怎么答题,让大家少走弯路,力取一次通过)

一、交际英语(交际英语共15分,共5题,3分/题)

1.-How do you do? Glad to meet you.

-_________

A.Fine. How are you?

B.How do you do? Glad to meet you, too.

C.How are you? Thank you!

D.Nice. How are you?

答案:B

2.-Do you mind if I read the text aloud here?

-_________.

A Yes, I do allow.

B No, I don t.

C Yes, I don t.

D No, I do.

答案:B

3.-What can I do for you?

-___________.

A.I want a kilo of pears

B.You can do in your own way

C.Thanks

D.Excuse me. Im busy

答案:A

4.-Are you doing anything this evening?

-_________.

A.Thank you for the invitation.

B.How about you?

C.I can do nothing about it.

D.Idon t think so.

答案:D

5.-What s the matter with you?

-_________.

A.It doesn t matter.

B.Not too bad.

C.I don t feel well.

D.That s all right.

答案:C

二、阅读理解(阅读理解共10分、5分/篇、第一篇为正误选择、第二篇为阅读选择)

(一)、When you want to go shopping , decide how much money you can spend for new clothes. Think about the kind of clothes you really need. Then Look for those clothes on sale.

There are labels inside all new clothes. The labels tell you how to take care of your clothes. The label for a shirt may tell you to wash it in warm water. A sweater label may tell you to wash by washing in cold water. The label on a coat may say "dry clean only. Washing may ruin this coat." If

you do as the directions say on the label , you can keep your clothes looking their best.

Many clothes today must be dry cleaned. Dry cleaning is expensive. When buying new clothes ,check if they will need to be dry cleaned. You will save money if you buy clothes that can be washed.

You can save money if you buy clothes that are well made. Well-made clothes last longer. They

look good even after they have been washed many times. Clothes that cost more money are not always better made. They do not always fit better. Sometimes less expensive clothes look and fit better than more expensive clothes.

6. If you want to save money, you can buy clothes that can be washed.

A.T

B.F

答案:A

7. The labels inside the clothes tell you how to save money.

A.T

B.F

答案:B

8. The first thing for you to do before you buy clothes is to see how much money you can pay.

A.T

B.F

答案:A

9. We learn from the reading that cheaper clothes are always worse made.

A.T

B.F

答案:B

10. The best title for the reading should be " Being a Clever Clothes Shopper ".

A.T

B.F

答案:A

(二)、When I begin to look back on all friends whom I have had, I quickly came to the conclusion that Jerry was the most important and had the greatest effect upon my life. His family moved to my block when I was only 10. Jerry was 15 at the time, but the fact that he was so much older than me seemed to make no difference to him. I was very glad that he liked me. We took long walks together, on which he would tell me stories he had heard form TV and radio programs.

But as months went by, a change came into our friendship. Jerry almost stopped coming by the house, and every time I went to his house or telephoned, he put me off with some excuses such as I m studying now or I ve got some jobs to do for Mum . When we passed on the street, he would still give me a warm smile and friendly wave with a Hi, kid , but he would hardly ever stop to talk. Finally I realized that he was no longer interested in me and that his taste had changed. I noticed him with a girl once in a while and several times saw him going out in his family s car on a Friday or Saturday night. I simply couldn t understand what was so great about girls and parties.

But I was hurt when he finally made me know that our friendship was at an end. Of course he didn t really mean to hurt me, but it was a long time before I realized that it was an age problem that caused the break. There were a world of differences between the ideas and interests of a 17-year-old and a 12-year-old. Now that I m over sixteen myself, I realized this, and the hurt I got then has become happy memories of the good times we were once together. I wonder if millions of other boys and girls have had a similar experience.

11.When the writer and Jerry first met, Jerry was ______.

A.10 years old

B.5 years older than the writer

C.of the same age as the writer

D.the writer s classmate

答案:B

12.Their friendship lasted for ______.

A.a few years

B.a few weeks

C.a few months

D.a few hours

答案:C

13.Jerry stopped playing with the writer because ______.

A.the writer had changed

B.he was busy with his study

C.he has some jobs to do

D.he was not interested in the writer

答案:D

14. When a change came in their friendship, the writer ______.

A.accepted it at once

B.couldn t understand his friend for a long time

C.stopped visiting his friend

D.started going to parties with girls

答案:B

15.The main idea of the passage is that ______.

A.the age difference plays a part in friendship

B.friendship is the most important thing for children

C.many boys and girls have a similar experience as the writer

D.friends are made in wine and tested in tears

答案:A

三、词汇与语法(词汇语法共10分、共5题、2分/题)

16.We think _______ highly probable that our plan will work out.

A.them?

B.it?

C.what ?

D.that

答案:B

17.The workers are busy ____models for the exhibition.

A.to make

B.with making

C.being making

D.making

答案:D

18.I often see ______ the road on his way home.

A.he cross

B.him cross

C.him crossed

D.he crossing

答案:B

19.Its bad ________ for you to smoke in the public places where smoking is not allowed.

A.behavior

B.action

C.manner

D.movement

答案:A

20.Both the kids and their parents ______ English, I think. I know it from their accent.

A.is

B.been

C.are

D.was

答案:C

四、完型填空(完型填空共5空,共15分,每空/3分)

Everyone has hobbies. A hobby can be almost anything a person likes to do in his spare time. People who take up hobbies are hobbyists. They paint pictures, sing pop songs, ___21___ music instruments and collect stamps or other things. They grow flowers, ___22___ fishing and hunting. They climb mountains, swim, skate and play games.

People today have ___23___ time than ever for hobbies. In early times, people were ___24___ busy making a living to have hobbies. Nowadays machines have taken the place of many workers. More people retire at an earlier age. They have hobbies ___25___ these activities offer them enjoyment, friendship, knowledge, and relaxation.

21、

A.because

B.more

C.play

D.go

E.too

答案:C

22、

A.because

B.more

C.play

D.go

E.too

答案:D

23、

A.because

B.more

C.play

D.go

E.too

答案:B

24、

A.because

B.more

C.play

D.go

E.too

答案:E

25、

A.because

B.more

C.play

D.go

E.too

答案:A

五、英译汉(英译汉共6题,共30分,每题/5分)

26..Jane moved to New York at the end of lastmonth.

答案:简在上月底就移居纽约了。

27. Do you have anything to say?

答案:你有什么要说的吗?

28.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

29. The couple enjoyed their holiday very much.

答案:这对夫妇假期过得很快活。

30.Are you fond of music?

答案:你喜欢音乐吗?

31He looks much older than his age.

答案:他看起来比他的年龄大得多了。

六、写作(作文10分)

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

你的朋友邀请你参加他/她的生日聚会,告诉对方你不能接受他/她的邀请。

你应包括下列内容:

1.告诉对方你不能接受他/她的邀请;

2.对对方的邀请表示感谢;

3.说明无法接受邀请的原因。

答案:无

您目前的学历是:
会员免费领取
热门院校推荐
更多 >
华南理工大学
    华南理工大学是直属教育部的全国重点大学,校园分为五山、广州大学城、广州国际三个校区。学校组建于1952年,经过60多年的建设和发展,已经成为以工见长,理工医结合,管、经、文、法、艺等多学科协调发展的综合性研究型大学。学校理工科优势明显,工科排名居全球第22位,9个学科领域进入ESI全球排名前1%,2017年在“世界大学学术排名”中位列第235位,入选国家“双一流”建设A类高校。
    华南理工大学继续教育学院是国家教育部批准的首批全面实施现代远程教育试点单位之一,全国首批获批“教育部出国留学培训与研究中心”的院校之一,以及国家人力资源和社会保障部批准的国家级专业技术人员继续教育基地建设单位之一。预计到2023年,学院将全面退出成人高等教育、网络教育等学历继续教育办学,迎来全面转向非学历继续教育的办学战略转型。
    校友评论:
    华南理工在广东被称为企业家的摇篮,但是因为很低调,所以很多外地人都不知道。其实,从就业和收入来说,是远远超过中大的。可能学校在全国其他区域不一定知名度高,但在华南地区尤其珠三角区域的认可度是相当好的,如果是希望就在广州,深圳,东莞珠海,佛山等地工作的同学是个很不错的选择。
广州大学
    广州大学是以国家重要中心城市“广州”命名的综合性大学,于2000年合并组建,有着90多年的办学传统。学校紧紧抓住国家推进“双一流”建设、广东省和广州市高水平大学建设机遇,坚持“四个面向”(面向世界科技前沿、面向经济主战场、面向国家重大需求、面向人民生命健康),深化与广州和粤港澳大湾区“三个对接”(对接高质量发展、对接创新驱动、对接扩大开放),聚焦新工科、新师范、新文科建设,积极探索新医科发展,是广东省高水平大学建设计划重点建设高校、广州市高水平大学建设高校。
    广州大学继续教育学院坐落于广州市解放北路广州大学桂花岗校区。从1978年起开办成人高等教育,并于2001年9月成立继续教育学院,学院现已基本形成包括成人学历教育、非学历继续教育等多形式、多层次、多规格、多渠道的办学格局。近年来,学院积极推进教学改革与创新,大力加强教风学风建设。2008年、2012年,学院曾先后两次组织专家全面完成了成人高等教育102个本、专科专业人才培养方案的修订工作;2009年,完成了887门课程教学大纲的编撰工作;2009年至2012年,学院主持编写并出版了19部成人高等教育系列教材和5本教学辅导用书。2013年,我院物业管理专业通过英国特许房屋经理学会认证,获得英国特许房屋经理认证资格。
    校友评论:
    学校师资力量很强,土木学院和建筑学院应该是王牌,计算机学科也能进入全球1%的学科,算是非常了不起了。政府支持,挂着“广州”城市命名的大学,政府拨款还是很多的。地处广州,找工作找实习非常方便。
华南师范大学
    华南师范大学始建于1933年,前身是广东省立勱勤大学师范学院。1996年进入国家“211工程”重点建设大学行列,2015年成为广东省人民政府和教育部共建高校,同年进入广东省高水平大学整体建设高校行列,2017年学校进入国家“世界-流学科”建设行列。学校现有广州石牌、广州大学城和佛山南海3个校区,占地面积3025亩,校舍面积151万平方米,图书402万册。
    继续教育学院通过举办成人高等学历教育、开放学院、相沟通办学、自学考试助学与非学历培训等办学方式,经过长期建设发展,已形成了多种办学形式、多种培养层次、多种专业设置、多种培养对象的综合办学体系,与本校普通高等教育的发展形成了相互补充、彼此促进的办学格局。学院特别重视提高教育质量,注重教育内涵发展,保证人才培养规格,在社会上享有良好声誉。
    以提升为社会服务的能力为目标,为适应学习型社会建设需要,为办好人民满意的教育,为打造南方教育高地、培养优秀人才做出不懈努力,为广东建设教育强省、文化强省、和谐社会做出积极贡献,在共同追求社会文明发展进步、共圆“中国梦”的历史进程中不断奋进,多做贡献。
    校友评论:
    这是一个传统的师范类的院校,师资比较强大,心理学是学校的主要专业,全国前三水平,学长学姐都很nice,社团选择也多,活动也很丰富可供选择的也多,经常会有讲师来学校讲课,可根据个人情况去参加讲座,师资力量还行,就业状况良好。老师都比较认真负责,而且很好相处
广东外语外贸大学
    广东外语外贸大学是一所具有鲜明国际化特色的广东省属重点大学,是华南地区国际化人才培养和外国语言文化、对外经济贸易、国际战略研究的重要基地。学校是广东省首批六所自主办学综合改革试点高校之一,是广东省高水平大学重点学科建设项目高校。学校已与58个国家和地区的465所大学和学术文化机构建立了合作交流关系,开办6所海外孔子学院,是向联合国提供高端翻译人才的大学之一,是我国外语类院校中唯一入选亚洲校园计划的高校。
    广东外语外贸大学高等继续教育学院、公开学院、电子竞技学院是大学二级教学单位,实行“三块牌子,一套人马”合署办公。负责自学考试助学公开教育、成人高等教育以及非学历培训教育的规划、招生、管理和教学工作。代表学校对口联系上级教育主管部门和开展对外合作办学。 学院践行“明德尚行,学贯中西”的校训,以公开教育作育英才,以终身教育服务社会为办学宗旨,践行“明德尚行,学贯中西”的校训,主动服务广东战略需求,努力把每一位在学院学习的优秀学子,培养成具有家国情怀、全球视野、创新能力、担当精神的高素质国际化人才。多年来,为社会培养了大批外语、外贸、经济、管理、艺术、计算机等各类人才。
    校友评论:
    图书馆每天都有许多努力的身影,无论是在平时、周末还是在期末考试周,这里都不会出现馆内有大量空位的情况。有些同学提到的“大学里,平时图书馆没人,期末大家一起通宵”的事情是不会出现的。想努力,广外的学风氛围能给你提供这个环境。

联系电话:18502751590
网站名称:橙鹿学历宝;工信部备案号: 鄂ICP备2020016902号  鄂公网安备:42018502005564号

微信公众号
扫一扫
橙鹿学历宝公众号
免费答疑
报名咨询
学费报价
电话咨询
18502751590
返回顶部
长按二维码,即可添加微信
免费领取本地报考指南
从报名到拿证,一站式搞定,无隐藏费用
平台保障
号码已加密
隐私安全保障
好的
温馨提示
确定放弃学历提升机会吗?
抓住好机会
成人学历报考指导资料
输入口令
请输入正确的口令
取消
确定
与我们合作
带*号为必填项哦