微信扫码添加 扫一扫
智能选校
填写表单
所属省份
您目前学历
您想提升的学历
学历提升的目的
您的联系方式
验证码
{{ countDown ? `剩余秒` : "获取验证码" }}
所属省份
您目前学历
您想提升的学历
学历提升的目的
选校结果
您的智能选校计算结果
{{ eduComputeData.category }}
担心服务不靠谱、价格混乱?
领本地提升学历指导
热门推荐
热门院校 {{ schoolText }}
热门专业 {{ majorText }}
报考费用 {{ number }}
学历规划不走弯路 院校专业智能推荐
正规学历快速拿证
*稍后会有学历规划师致电为您规划院校专业
热门推荐
拿证时间
{{ eduComputeData.cardTime?eduComputeData.cardTime:'无结果' }}
推荐院校
{{ schoolList.length ? schoolList.join("/") : "无结果" }}
推荐专业
{{ majorList.length ? majorList.join("/") : "无结果" }}
学历规划不走弯路 院校专业智能推荐
正规学历快速拿证
*稍后会有学历规划师致电为您规划院校专业
查看结果
在线咨询
扫码即可添加微信
免费领取本地报考指南
从报名到拿证,一站式搞定,无隐藏收费。
平台保障
号码已加密
隐私安全保障
  • 机构中心
    机构入驻
    机构登录
  • 创作者中心
  • 个人中心
  • 头像
头像
您所在的位置: 首页 / 远程 /

教辅资料

2022年网络教育大学英语B统考题库网考真题

摘要 远程教育、网络教育大学英语B、计算机应用基础统考题库,大学英语B统考,整套原题库,覆盖90%以上,精心整理归类完毕,全中文翻译,重点200题抽70分,视频教程讲解,用心复习本套题库,必过,无需再复习其他资料。

2022年7月大学英语B统考题库,整套原题库,覆盖90%以上送给大家复习,绝地逢生,复习重点保底80分,冲刺冲刺90分。

一、交际英语

1.- How good the news is for you!

- ______________.

A.You are kind to tell me

B.Im glad to see that

C.Its kind of you to say so

D.Its nice to hear from you

答案:C

2.- Whats wrong with you, dear?

-_________

A.I didnt go to school.

B.I have a terrible headache.

C.I took the kids shopping today.

D.It is a beautiful dress.

答案:B

3.- Must I take a taxi?

- No, you ________ . You can take my car.

A.had better to

B.dont

C.must not

D.dont have to

答案:D

4.- Thanks for your help.

- __________

A.My pleasure.

B.Never mind.

C.Quite right.

D.Dont thank me.

答案:A

5.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?

- ________

A.Im afraid not, because I have to go to an important meeting.

B.Of course not. I have no idea.

C.No, I cant.

D.Thats all set.

答案:A

二、阅读理解

Smith was a landlord. He loved money very much and never gave anything to anybody. Soon he became rich.

One day the weather was fine. There wasnt a cloud in the sky and the sun was very warm. The landlord was walking along a river with his friends, when, all of a sudden, he slipped and fell into it. He cried, Help! Help! One of his friends held out his hand and said, Give me your hand and I will pull you out. The landlords head went under the water and then came up again, but he did not give his hand to his friends. Then another of his friends tried but the same thing happened.

Just then a farmer came over and saw all this. He knew the landlord very well. He said to the others, Let me try. He held out his hand and said to the landlord, Take my hand and I will pull you out. Hearing this, the landlord took the farmers hand, and in a minute the farmer pulled the landlord out of the water.

All the others got very surprised at this and asked the farmer, Why did he give his hand to you but not to us? The farmer said, You dont know your friend very well, When you say give to him, he does nothing, but when you say take he takes.

6.Smith was a farmer.

A.T

B.F

答案:B

7.Smith became very rich, because he never gave anything to anybody.

A.T

B.F

答案:A

8.One day Smith was walking along a lake with his friends.

A.T

B.F

答案:B

9.The rich man held out his hand when he heard Take my hand.

A.T

B.F

答案:A

10.His friends knew the rich man very well.

A.T

B.F

答案:B

What makes a person a scientist? Does he have ways or tools of learning that are different from those of others? The answer is no. It is not the tools a scientist uses but how he uses these tools that makes him a scientist. You will probably agree that knowing how to use a power is important to a carpenter. You will probably agree, too, that knowing how to investigate, how to discover information, is important to everyone. The scientist, however, goes one step further, he must be sure that he has a reasonable answer to his questions and that his answer can be confirmed by other persons. He also works to fit the answers he gets to many questions into a large set of ideas about how the world works.

The scientist’s knowledge must be exact. There is no room for half right or right just half the time. He must be as nearly right as the conditions permit. What works under one set of conditions at one time

远程教育、网络教育大学英语B、计算机应用基础,整套题库,整理归类完毕,全中文翻译,视频教程讲解,索取请加 Q Q: 153499368

must work under the same conditions at other times. If the conditions are different, any changes the scientist observes in a demonstration must be explained by the changes in the conditions. This is one reason that investigations are important in science. Albert Einstein, who developed the Theory of Relativity, arrived at this theory through mathematics. The accuracy of his mathematics was later tested through investigations, and Einstein’s ideas were shown to be correct. A scientist uses many tools for measurements. Then the measurements are used to make mathematical calculations that may test his investigations.

11.What makes a scientist according to the passage? ________

A.The tools he uses.

B.The way he uses his tools.

C.His ways of learning.

D.The various tools he uses.

答案:B

12.The underlined part in the passage shows_______.

A.the importance of information

B.the importance of thinking

C.the difference between scientists and ordinary people

D.the difference between carpenters and people with other jobs

答案:C

13.A sound scientific theory should be one that _________.

A.works not only under one set of conditions at one time, but also under the same conditions at other times

B.does not allow any changes even under different conditions

C.can be used for many purposes

D.leaves no room for improvement

答案:A

14.The author quotes the case of Albert Einstein to illustrate __________.

A.that measurements are keys to success in science

B.that accuracy of mathematics

C.that investigations are important in science

D.that the mathematical calculations may test his investigations

答案:C

15.What is the main idea of the passage? ________

A.The theory of relativity.

B.Exactness is the core of science.

C.Scientists are different from ordinary people.

D.Exactness and ways of using tools are the keys to the making of a scientist.

答案:D

三、词汇与语法

16.I forgot to return the book to you yesterday. So I _____________today.

A.might do it

B.must do it

C.had to do it

D.must have to do it

答案:B

17.Suzan speaks English _______John.

A.so fluently as

B.as fluent as

C.more fluent than

D.much more fluently than

答案:D

18.He _______ lives in the house where he was born.

A.already

B.yet

C.still

D.ever

答案:C

19.- Write to me when you get home.

- OK, I _______.

A.must

B.should

C.will

D.can

答案:C

20.Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.

A.which

B.that

C.where

D.on which

答案:C

四、完型填空

I have been in London for two weeks. I dont speak English well at all. I have great difficulty in understanding people. In fact I dont catch a thing they say. I find their pronunciation is__21__ strange for me to understand, and they speak__22__ that I cant keep up with them. When I am on a bus, I ask the conductor something. He answers, but I dont understand. So he says it slowly in a high__23__, I still dont understand it. Then he gets angry and goes away.

But I havent lost heart. I still enjoy__24__ English. I must keep on working hard__25__ it. I believe Ill speak English well soon.

21.

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:B

22.

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:E

23.

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:A

24.

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:C

25.

A.voice

B.too

C.speaking

D.at

E.so fast

答案:D

五、英译汉

26.This is the most wonderful day of my life, because Im here with you now.

答案:今天是我一生中最美好的一天,因为我现在和你在一起。

27.He is always making excuses for being late.

答案:他总是为他的迟到找借口。

28.He stopped smoking.

答案:他已经戒烟了。

29.Ive lost interest in my work.

答案:我对这份工作已经失去了兴趣。

http://30.In no other country in the world can you find such plants as this one.

答案:像这样的植物在世界上的其他任何一个国家都找不到。

31.Im thinking about a visit to Paris.

答案:我在考虑去巴黎旅游。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

Parents Are the Best Teachers

内容需包括以下方面:

1.你对父母是最好的老师的看法;

2.举例说明你的观点。

您目前的学历是:
会员免费领取
热门院校推荐
更多 >
华南理工大学
    华南理工大学是直属教育部的全国重点大学,校园分为五山、广州大学城、广州国际三个校区。学校组建于1952年,经过60多年的建设和发展,已经成为以工见长,理工医结合,管、经、文、法、艺等多学科协调发展的综合性研究型大学。学校理工科优势明显,工科排名居全球第22位,9个学科领域进入ESI全球排名前1%,2017年在“世界大学学术排名”中位列第235位,入选国家“双一流”建设A类高校。
    华南理工大学继续教育学院是国家教育部批准的首批全面实施现代远程教育试点单位之一,全国首批获批“教育部出国留学培训与研究中心”的院校之一,以及国家人力资源和社会保障部批准的国家级专业技术人员继续教育基地建设单位之一。预计到2023年,学院将全面退出成人高等教育、网络教育等学历继续教育办学,迎来全面转向非学历继续教育的办学战略转型。
    校友评论:
    华南理工在广东被称为企业家的摇篮,但是因为很低调,所以很多外地人都不知道。其实,从就业和收入来说,是远远超过中大的。可能学校在全国其他区域不一定知名度高,但在华南地区尤其珠三角区域的认可度是相当好的,如果是希望就在广州,深圳,东莞珠海,佛山等地工作的同学是个很不错的选择。
广州大学
    广州大学是以国家重要中心城市“广州”命名的综合性大学,于2000年合并组建,有着90多年的办学传统。学校紧紧抓住国家推进“双一流”建设、广东省和广州市高水平大学建设机遇,坚持“四个面向”(面向世界科技前沿、面向经济主战场、面向国家重大需求、面向人民生命健康),深化与广州和粤港澳大湾区“三个对接”(对接高质量发展、对接创新驱动、对接扩大开放),聚焦新工科、新师范、新文科建设,积极探索新医科发展,是广东省高水平大学建设计划重点建设高校、广州市高水平大学建设高校。
    广州大学继续教育学院坐落于广州市解放北路广州大学桂花岗校区。从1978年起开办成人高等教育,并于2001年9月成立继续教育学院,学院现已基本形成包括成人学历教育、非学历继续教育等多形式、多层次、多规格、多渠道的办学格局。近年来,学院积极推进教学改革与创新,大力加强教风学风建设。2008年、2012年,学院曾先后两次组织专家全面完成了成人高等教育102个本、专科专业人才培养方案的修订工作;2009年,完成了887门课程教学大纲的编撰工作;2009年至2012年,学院主持编写并出版了19部成人高等教育系列教材和5本教学辅导用书。2013年,我院物业管理专业通过英国特许房屋经理学会认证,获得英国特许房屋经理认证资格。
    校友评论:
    学校师资力量很强,土木学院和建筑学院应该是王牌,计算机学科也能进入全球1%的学科,算是非常了不起了。政府支持,挂着“广州”城市命名的大学,政府拨款还是很多的。地处广州,找工作找实习非常方便。
华南师范大学
    华南师范大学始建于1933年,前身是广东省立勱勤大学师范学院。1996年进入国家“211工程”重点建设大学行列,2015年成为广东省人民政府和教育部共建高校,同年进入广东省高水平大学整体建设高校行列,2017年学校进入国家“世界-流学科”建设行列。学校现有广州石牌、广州大学城和佛山南海3个校区,占地面积3025亩,校舍面积151万平方米,图书402万册。
    继续教育学院通过举办成人高等学历教育、开放学院、相沟通办学、自学考试助学与非学历培训等办学方式,经过长期建设发展,已形成了多种办学形式、多种培养层次、多种专业设置、多种培养对象的综合办学体系,与本校普通高等教育的发展形成了相互补充、彼此促进的办学格局。学院特别重视提高教育质量,注重教育内涵发展,保证人才培养规格,在社会上享有良好声誉。
    以提升为社会服务的能力为目标,为适应学习型社会建设需要,为办好人民满意的教育,为打造南方教育高地、培养优秀人才做出不懈努力,为广东建设教育强省、文化强省、和谐社会做出积极贡献,在共同追求社会文明发展进步、共圆“中国梦”的历史进程中不断奋进,多做贡献。
    校友评论:
    这是一个传统的师范类的院校,师资比较强大,心理学是学校的主要专业,全国前三水平,学长学姐都很nice,社团选择也多,活动也很丰富可供选择的也多,经常会有讲师来学校讲课,可根据个人情况去参加讲座,师资力量还行,就业状况良好。老师都比较认真负责,而且很好相处
广东外语外贸大学
    广东外语外贸大学是一所具有鲜明国际化特色的广东省属重点大学,是华南地区国际化人才培养和外国语言文化、对外经济贸易、国际战略研究的重要基地。学校是广东省首批六所自主办学综合改革试点高校之一,是广东省高水平大学重点学科建设项目高校。学校已与58个国家和地区的465所大学和学术文化机构建立了合作交流关系,开办6所海外孔子学院,是向联合国提供高端翻译人才的大学之一,是我国外语类院校中唯一入选亚洲校园计划的高校。
    广东外语外贸大学高等继续教育学院、公开学院、电子竞技学院是大学二级教学单位,实行“三块牌子,一套人马”合署办公。负责自学考试助学公开教育、成人高等教育以及非学历培训教育的规划、招生、管理和教学工作。代表学校对口联系上级教育主管部门和开展对外合作办学。 学院践行“明德尚行,学贯中西”的校训,以公开教育作育英才,以终身教育服务社会为办学宗旨,践行“明德尚行,学贯中西”的校训,主动服务广东战略需求,努力把每一位在学院学习的优秀学子,培养成具有家国情怀、全球视野、创新能力、担当精神的高素质国际化人才。多年来,为社会培养了大批外语、外贸、经济、管理、艺术、计算机等各类人才。
    校友评论:
    图书馆每天都有许多努力的身影,无论是在平时、周末还是在期末考试周,这里都不会出现馆内有大量空位的情况。有些同学提到的“大学里,平时图书馆没人,期末大家一起通宵”的事情是不会出现的。想努力,广外的学风氛围能给你提供这个环境。

联系电话:18502751590
网站名称:橙鹿学历宝;工信部备案号: 鄂ICP备2020016902号  鄂公网安备:42018502005564号

微信公众号
扫一扫
橙鹿学历宝公众号
免费答疑
报名咨询
学费报价
电话咨询
18502751590
返回顶部
长按二维码,即可添加微信
免费领取本地报考指南
从报名到拿证,一站式搞定,无隐藏费用
平台保障
号码已加密
隐私安全保障
好的
温馨提示
确定放弃学历提升机会吗?
抓住好机会
成人学历报考指导资料
输入口令
请输入正确的口令
取消
确定
与我们合作
带*号为必填项哦